Ordu'da kadın öğretmene bir ay uzaklaşma cezası

TAKİP ET

Fatsa’da bir kurum müdürüyle kadın öğretmen arasında trafikte taciz iddiası olayında mahkeme kadın öğretmene uzaklaştırma cezası verdi.

Fatsa İlçesinde yaşanan olayda Ş.Y., isimli kadın öğretmen, trafikte Fatsa İlçe Gençlik Merkezi Müdürü B.Ş., tarafından hakaret edildiği ve okula kadar takip edilerek, hakarete burada da devam ettiği iddia ederek, şikayetçi oldu.

Müdür B.Ş., ise trafikte tam tersine kadın öğretmenin kendisi ve yanında bulunan eşinin hayatını tehlikeye attığını, kadın öğretmeni takip etmesinin söz konusu olmadığını çalıştığı kurumun zaten okulun karşısında olduğunu açıklamış, “Yaşanan olayların tamamı kamera görüntüleri ile de sabit olup Savcılık makamı tarafından bu kayıtların incelenmesi neticesinde kimin suçlu kimin haklı olduğu ortaya çıkacaktır.” demişti.

ÖĞRETMENE UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİLDİ

Kadın öğretmen Ş.Y., ve Fatsa İlçe Gençlik Merkezi Müdürü B.Ş.,  birbirlerinden şikayetçi oldu. Her iki tarafta mahkemeden uzaklaştırma talebinde bulundu. Mahkeme kadın öğretmenin uzaklaştırma talebini reddederken, Müdür B.Ş.’nin talebi üzerine ise Ş.Y.’ye bir ay uzaklaştırma cezası verildiği öğrenildi.