Ordu'da köyün kızı muhtar adayı oldu; Yeter da az da kadın eli değsin

TAKİP ET

Ordu'nun sakin şehir Perşembe Mersin Mahallesi'nde muhtar adaylığını açıklayan Esin Özler Cengiz ' Yeter artık da, az da kadın eli değsin' dedi. Cengiz, farklı bir yönetim modeli vaat etti. Daha güzelini yapacağını belirtti.

Bu seçimlere kadın adaylar damgasını vuracak. Ordu’nun tek sakin şehir unvanına sahip Perşembe’nin Mersin Mahallesi’ne muhtar adayı olan kadın aday Esin Özler Cengiz’den iddialı açıklamalar geldi.

 “Ben sizin kızınız Esin Özler Cengiz” diye açıklamasına başlayan muhtar adayı Cengiz şunları söyledi;

 Cumhuriyetin 100 kuruluş yıl dönümünde bir Cumhuriyet kadını olarak Mersin köyünün muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum.

 Ben sizlere farklı bir muhtarlık yönetimi sunmak istiyorum.    Bunun nasıl olacağını sorarsanız, mahallemizi birlikte yönetmeyi sizlere teklif ediyorum.         

Sizlerin çok değerli görüş ve önerilerinizle birlikte. Mahallemizin acil olan tüm eksikliklerini birlikte tespit edip sırasıyla hayata geçirmeyi öneriyorum. Mahallemizin hak ettiği gerçek değeri ve mahallemizde yaşayan insanlarımızın daha mutlu olmaları için, elimizden geleni beraberce ortaya koymak istiyorum.         

 Siz değerli abilerimden, ablalarımdan, kardeşlerimden beni desteklemenizi, görüş ve önerilerinizi, yaşadığınız tüm sıkıntı ve sorunları benimle paylaşmanızı istiyorum.                                                     Sizlerin bu görüş ve önerilerinizin tamamını değerlendirip en kısa zamanda bir plan ve program oluşturup sizlerle paylaşacağım.          

 Bunları öncelik sırasıyla hep beraber tespit edip tamamlanıncaya kadar takip edeceğiz. Mahallemizin gelirlerini ve giderlerini şeffaf olarak hepiniz görüp inceleyebileceksiniz.      

Ben sizlere sizin kızınız olarak daha güzelini yapma  sözü veriyorum.