Ordu'da nefesler tutuldu, seçim sonuçları bekleniyor

TAKİP ET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Hilmi Güler oyunu Zaferi Milli Mahallesi'nde kullanırken, İYİ Parti Adayı Enver Yılmaz Cumhuriyet Mahallesi'nde sandığa gitti.  

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Hilmi Güler, oyunu Altınordu İsmet Paşa İlkokulu’nda kullandı. Güler, “Milletimiz, devletimiz ve Ordumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Hilmi Güler, oy kullanacağı sandığın bulunduğu sınıfa girerek, sandık görevlileriyle selamlaştı. Gerekli kontrollerin yapılması için kimliğini sandık görevlilerine verdikten sonra oy pusulası ile zarfını alan Güler, kabine geçerek 1476 numaralı sandıkta oyunu kullandı.
Güler, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, yeni yüzyılın mahalli idareler seçimlerinin ilkinin gerçekleştirildiğini belirterek, "Milletimiz, devletimiz ve Ordumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.


ENVER YILMAZ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDE

İyi parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz ve Eşi Yeter Yılmaz Altınordu Cumhuriyet mahallesi 75.yıl ilkokulunda oyunu kullandı.
Enver Yılmaz oy kullanmaya eşi yeter Yılmaz ile birlikte geldi. Enver Yılmaz, oy verdikten sonra yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu.