Ordu'da sinemada gösterimde 10 film var

TAKİP ET

Ordu Cinevizyon Sinemasında bu hafta 2'si yeni toplam 10 film gösterimde.

Ordu’da bu hafta yeni gösterime 2 film girdi.  Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı ve 
Haile 2: var mı Yok mu? Ordu’da ilk kez gösterime giren iki yeni film. Gösterimde 10 film var.


Ordu’da gösterimde olan filmler şöyle;

Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı
Oyuncular    Burak Sevinç, Hande Soral, Tuvana Türkay
Ülke    Türkiye
Vizyon Tarihi    8 Aralık 2023
Yönetmen    Ali Akyıldız
AÇIKLAMA
Film, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayat hikâyesini konu ediniyor.
Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Ölümlü Dünya 2
Dil    Türkçe
Oyuncular    Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol
Ülke    Türkiye
Vizyon Tarihi    1 Aralık 2023
Yönetmen    Ali Atay
AÇIKLAMA
Artık birer kanun kaçağı olarak yaşayan Mermer ailesinin her bir üyesi kendi sorunlarında boğulmuştur. Serhan, karnı burnunda Begüm’ü yeni hayat tarzlarına alıştırmakta zorlanırken Serbest, hayatında bir kadının eksikliğini fark etmiştir. Gazanfer ise, maskesi düşen ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için çabalamaktadır. Zafer’in örgütün eline düşmesi ise her şeyi tepetaklak eder. Oğluna kavuşmak isteyen Gazanfer, eski bir dostundan yardım ister. Bu sefer evlatlarını geri almak için son bir vurgun yapmaya kalkışacak olan Mermer ailesi, bile isteye arı kovanına çomak sokmaktadır.


Napolyon/ Napolyon
Dil    İngilizce
Oyuncular    Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles
Ülke    ABD
Vizyon Tarihi    24 Kasım 2023
Yönetmen    Ridley Scott
AÇIKLAMA
Ridley Scott ile Joaquin Phoenix'i yeniden bir araya getiren film, Fransız İhtilâli sonrası çalkantılı günler yaşayan Fransa'da Napolyon'un imparatorluğa kadar yükselişini odağına alırken, Bonaparte'ın eşi Josephine ile yaşadığı evliliği de gözler önüne seriyor.
Bonapart, tek gerçek aşkı Josephine ile olan bağımlılık yaratan, değişken ilişkisinin prizmasından geçerek iktidara gelmek için amansız bir yolculuğa çıkar. Şimdiye kadar çekilmiş en dinamik savaş sekanslarından biri olan bu yolculukta Bonapart, aynı zamanda başkalarına karşı başarılı askeri ve politik taktiklerini sergiler.

Haile 2: var mı Yok mu?
Dil    Türkçe
Ülke    Türkiye
Vizyon Tarihi    8 Aralık 2023
Yönetmen    Alper Mestçi
AÇIKLAMA
Bu evin içindeki her çatlaktan yatırın laneti fısıldıyor, onun soğuk nefesi ziyaretçileri sonsuz bir kabusa hapsediyor. Günahların ağırlığı altında ezilen ruhları yavaş yavaş parçalıyor. Her oda geçmişteki hataların yankılandığı kirli bir ayna. Burada zaman karanlığın duvarları arasında esir olmuş, kabus asla bitmiyor. Burası ziyaretçilerin günahlarıyla dolu bir cehennem, hiçbir çıkış yok.


Kara Cuma
Dil    İngilizce
Oyuncular    Milo Manheim, Gina Gershon, Patrick Dempsey
Ülke    ABD
Vizyon Tarihi    1 Aralık 2023
Yönetmen    Eli Roth
AÇIKLAMA
Film, Kara Cuma isyanının trajediyle sonuçlanmasının ardından, Şükran Günü'nden ilham alan gizemli bir katilin kötü şöhretli bu özel günün ortaya çıktığı yer olan Plymouth, Massachusetts'te terör estirmesini konu alıyor.


Dilek/ Wish
Ülke    ABD
Vizyon Tarihi    1 Aralık 2023
Yönetmen    Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Dil    İngilizce
AÇIKLAMA
Animasyon film, dileği evrene ait bir güç tarafından yanıtlanan Asha'nın hikâyesini konu ediniyor.

Fantastik bir ülke olan Rosas’ta geçen filmde keskin zekalı idealist Asha, dileğini o kadar güçlü bir şekilde diler ki, dileği evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Star tarafından yanıtlanır. Asha ve Yıldız, Rosas’ın hükümdarı Kral Magnifico’yla çetin bir mücadele içine girer ve toplumu kurtarmak için omuz omuza çalışır. ‘Dilek’, cesur birinin iradesi yıldızların sihrine bağlandığında mucizelerin olabileceğini kanıtlar.


Nasreddin Hoca 2: Dinazorlar Çağı

Dil    Türkçe
Ülke    Türkiye
Vizyon Tarihi    1 Aralık 2023
Yönetmen    Naser Maratibavil
AÇIKLAMA
Nasreddin Hoca ve çocuklar, şehirlerine gelen bir dinozor araştırma ekibinin keşiflerini öğrenir. Ekip üyesi Selim, kötü niyetli kişilerden kaçarken yanlışlıkla dinozor çağına yolculuk eder. Cemil ve çocuklar, kalan dinozor yumurtasını bulurlar ve içinden çıkan bebek T-Rex ile kalmışlardır. Onu korumak ve Selim'i kurtarmak zorundadırlar. Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde, Selim'i bulmak ve T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için tehlikeli ve eğlenceli bir maceraya atılırlar.


Atatürk
Dil    Türkçe
Oyuncular    Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Sarp Akkaya
Ülke    Türkiye
Vizyon Tarihi    3 Kasım 2023
Yönetmen    Mehmet Ada Öztekin
AÇIKLAMA
Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "Atatürk 1881 - 1919", yetim bir çocukken bir kahraman dönüşen Atatürk'ün hayat hikayesini konu ediyor.


Aybüke: Öğretmen Oldum Ben

Dil    Türkçe
Oyuncular    Nihayet Şahin, Caner Kurtaran, Zeybep Kankonde
Ülke    Türkiye
Vizyon Tarihi    24 Kasım 2023
Yönetmen    Murat Onbul
AÇIKLAMA
Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!, 9 Haziran 2017’de Batman’ın Kozluk ilçesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayat hikayesini konu ediyor.

Arslan Hürkuş 3 Anka Adası

Dil    Türkçe
Ülke    Türkiye
Vizyon Tarihi    10 Kasım 2023
AÇIKLAMA
Film, bilimsel çalışmalar yapan Anka ve Fikret'in yardımına koşan Aslan, Hürkuş ve arkadaşlarının hikâyesini anlatıyor.

Anka bilimsel çalışmalar yapan Fikret adlı bir bilim insanıyla Ege Bölgesi’ndeki bir adada görevdedir. Yanında teknik işleri halleden, tesiste bir nevi otomasyon kolu olarak kullanılan on dördü küçük, biri büyük toplam on beş drone vardır. Anka ve Fikret’in yürüttüğü çalışmalar adaya bir gök taşının düşmesiyle alt üst olur. Gök taşının yaydığı manyetik alan sayesinde drone’lar canlanır ve tüm drone’lar Anka’ya karşı cephe alır. Drone’ların lideri Yusufçuk, Anka dahil tüm uçan araçları kendi emrine almak ister. Diğerlerine Anka’yı yakalaması için emir verir. Onlardan kaçarken hasar gören Anka’nın imdadına Aslan, Hürkuş, Mehmet, Eren ve Zeynep yetişir. Bir grup çocuğun, uçuk kaçık bir bilim adamının ve iki uçan aracın drone’ları durdurması için ilk başta iş birliği yapmayı öğrenmeleri gerekir.