Ordu'da turistlerin yeni gözdesi; Lara Bungalov Suit

TAKİP ET

Ordu'da otellerin dışında konaklama için bungalov evler tercih ediliyor. Ordu'nun Perşembe İlçesi Beyli Mahallesi'nde doğanın içerisinde yapılan Lara Bungalov Suit turistlerin ilgisini çekiyor.


Deniz manzaralı ve denize yürüme mesafesinde bulunan Lara Bungalov Süit, Altınordu ve Perşembe Şehir Merkezine otomobille 7 dakika uzaklıkta. Bungalov evlerde 8 kişi konaklayabiliyor.
Lara Bungalov Süit işletmesi kendisini şöyle tanıtıyor;
"rdu’daki evinize hoş geldiniz. Lara Bungalov Suit’te sizi, lüks ve konforun eşsiz birleşimiyle karşılıyoruz. Doğanın kucaklayıcı atmosferinde, özel tasarlanmış bungalovlarımızda unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamaya hazır olun.
Siz de Ordu’nun Perşembe ilçesinde Efirli mevkiinde Lara Bungalov Suit’te doğanın, denizin, jakuzili bungalovlarda ve kişiye özel barbekü keyfinin tadını çıkarmak için hemen rezervasyon yaptırın. Doğayla iç içe, konforla buluştuğunuz bu özel mekanda unutulmaz anılar biriktirmeye hazır olun."

Google yorumlarında tam puan aldı
Lara Bungalov Süit Google yorumlarında müşterilerinden aldığı 5 tam puanla dikkat çekiyor. 
Bazı yorumlar şöyle;

Ailenizle veya yalnız kalacağınız harika bir yer. ıcak ve samimi bir ev sahipliği göreceksiniz.Teşekkürler.

Sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz süper bir ortam. Güleryüzlü hizmetiyle muhteşem manzarasiyla konaklayabileğiniz bir mekan.

Doğayla iç içe denize yakın deniz manzaralı oldukça başarılı mekan, içerde soba ve klima mevcut dışarda mangal yapılabilir aileye uygun kesinlikle denenmeli.

Kendimize yaptığımız en güzel kaçamak...iyi ki burayı görme şansımız ve bu güzel insanlarla tanışma fırsatımız olmuş...çok uygun bir bütçeyle, paha biçilmez bir keyif yaptık.

İnanılmaz güzel doğayla iç içe huzur senenin stresini atmak kafa dinlemek için mükemmel bir yer işletme sahipleri güler yüzlü ve çok temizler bi işletme sahibi değil de bı arkadaş bı dost gibiler. Muhabbetleri sıcak ailemle mükemmel geceler geçirdim elinize emeğinize sağlık her sene yaz kış buradayım Ordu ya geldiğimde sinoplular.

Güler yüzlü personel ortam güvenliği ailecek tekrar gelebileceğimiz konforlu güzel bir işletme Ordu merkeze yakın sahile yakın olması temiz doğa havası var deniz manzaralı memnun kaldık havaalanına yakın olması ayrıca gelme sebebimiz.