Ordu'da üretim yapan Turan Seramik UNICERA Fuarına katılıyor

TAKİP ET

Ordu'nun önemli sanayi kuruluşlarından Turan Seramik İstanbul CNR Fuar Merkezinde düzenlenecek olan UNICERA Seramik Banyo Mutfak fuarına katılacak. Fuar 6-10 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Ordu’da kurulu bulunan Turan Seramik 40 ülkeye ihracat yapıyor.Turan ve Burhan Çakmak kardeşler tarafından 1976 yılında Çakmaklar Yapı Malzemeleri olarak sektöre giren firma 1987 yılında Turan Seramik’i kurdu. Turan Seramik 33 yıldır üretim yapıyor. Firma Turavit markasıyla Klozet, lavabo, tuvalet taşı, banyo takımı, banyo mobilyaları üretiyor.

UNICERA
TG Expo Uluslararası Fuarcılık tarafından, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) işbirliği ile organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.  

Fuarda banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görücüye çıkacak. Dünyanın en önemli üreticileri, yeni sezon ürünlerini ilk kez UNICERA’da dünya seramik sektörünün beğenisine sunacak.