Ordu, Deniz için dua ediyor

TAKİP ET

Geçirdiği kazada ağır yaralanan moto kurye Deniz Aksoy'un tedavisi devam ediyor. Kafasındaki kanama durdurulan Aksoy bir süre yoğun bakımda uyutulacak.

Ordu Altınordu'da  otomobili ile moto kuryenin çarpışması sonucu moto kurye Deniz Aksoy ile  ile kaldırımda yaya yürüyen Zeliha Duyar yaralanmıştı.

Moto kurye Deniz Aksoy'un hayati tehlikesi devam ederken Zeliha Duyar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Deniz Aksoy'a müdahale Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapıldı. Kafasındaki kanama durdurulan Aksoy'un tedavisi yoğun bakımda devam ediliyor. Deniz Aksoy'un bir süre uyutulacağı bildirildi. Aksoy'un Ordu Aybastı İlçesindne olduğu belirtildi.


 Kaldırımda yürüken kaza yapan motosikletin çarpmasıyla yaralanan Zeliha Duyar'ın hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Zeliha Duyar'ın vücudunun belirli yerlerinde kırık olduğu kaydedildi.

DERNEK AÇIKLAMA YAPTI

Deniz Aksoy’un ağır yaralandığı trafik kazasıyla ile ilgili açıklama yapan Ordu Motosikletli ve Motosikletsiz Kuryeler Derneği Başkanı Erdal Kahramanoğlu, “Bugün Altınordu ilçemizde meydana gelen trafik kazasında iki kişi ağır yaralandı. Yaralılardan birisi de motokurye arkadaşımız Deniz Aksoy’dur. Olayı duyduğumuz andan itibaren hastanede Deniz kardeşimizin ve ailesinin yanındayız. Deniz kardeşimiz bir dürüm siparişini yetiştirmek için bugün ağır yaralandı. Deniz kardeşimiz sipariş verenin taşıdığı yemeğin soğumaması için bugün ağır yaralandı. Deniz kardeşimiz çalıştığı şirketin sipariş sitelerinde olumsuz puan almaması için bugün ağır yaralandı.”

Bu kazanın ilk kaza olmadığını söyleyen Kahramanoğlu, “En zor şartlarda, yağmur çamur demeden siparişlerinizi en hızlı şekilde teslim etmek için bu ilk kaza değil. Birçok arkadaşımızı kaybettik. Bizler Ordu Motosikletli ve Motosikletsiz Kuryeler Derneği’ni kurye arkadaşlarımızın haklarını savunmak, iyi ve kötü günde yanlarında olmak için kurduk. Bugün Deniz kardeşimizin yanında olduğumuz gibi bütün kurye arkadaşlarımızın yanındayız. Kurye arkadaşlarımız yalnız değildir. Maddi, manevi ve hukuki olarak bütün kuryeler Ordu Motosikletli ve Motosikletsiz Kuryeler Derneği olarak bizlerin öz kardeşleridir. Deniz kardeşimiz inşallah yoğun bakımdan çıkıp aramıza sağlıklı bir şekilde dönecektir buna inancımız tamdır. Yeni kazaların yaşanmaması için derneğimiz firmalarla ve kuryelerle istişare halindedir.” açıklamasını yaptı.