Ordu, Elâzığ'a fark attı; Ordu ve Elazığ'dan İstanbul'a kaç taraftar gidiyor?

TAKİP ET

52 Orduspor, Elazığspor'a fark attı. Cumartesi günü İstanbul'da oynanacak maç için Ordu ve Elazığlılar İstanbul'a akın ediyor.

 

3. Lig Play Off Final Grubunda 52 Orduspor ile Çimentaş Elazığspor İstanbul'da Galatasaray'ın Stadı Rams Park Arena'da karşı karşıya gelecek. İki takımın taraftarları da maça büyük ilgi gösteriyor. Mor Beyazlılar taraftarlar, Gakgoşlara ilk günden fark attı.
Ordu'dan İstanbul'a gidecek taraftarlar için 50'nin üzerinde otobüs tahsis edildi. Altınordu Belediyesi'nin 5 otobü tahsisinden sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi de 10 otobüs tahsis etti. İş adamları, firmalar ve STK tarafından tahsis edilen otobüs sayısı 50'nin üzerine çıktı.
Elazığ geride kaldı  
Elazığ final maçının Ankara'da oynanmasını bekliyordu ve tüm hazırlıklar bunun için yapılmıştı. Maçın İstanbul'a alınmasına Bordo-Beyazlılar tepki gösterdi. Elazığ'dan maç için İstanbul'a 26 otobüs tasisi yapıldığı bildirildi. Bu otobüslerden 21'inin taraftarlara ait olduğu kaydedildi.
Rams Park Arena'da 52 Orduspor taraftarları için 21 bin 500, Elazığspor taraftarları için de 20 bin kişilik yer ayrıldı.