Ordu İstanbul'a akın ediyor, otobüs tahsisi sürüyor, hedef 152 otobüs

TAKİP ET

52 Orduspor Futbol Kulübü'nün 3. Lig Play-Off finalinde Elazığspor ile karşılaşacağı maç için Ordu'dan İstanbul'a otobüs seferleri düzenlenecek. 52 Orduspor Futbol Kulübü tarafından başlatılan otobüs kampanyasına Ordulu iş adamları ve bürokratlardan büyük ilgi gösterildi.

8 saat gibi kısa bir sürede 24 otobüs tahsisi yapıldı. Bu sayede Ordu'dan İstanbul'a gidecek 52 Orduspor taraftarının rahat ve kolay bir şekilde maça ulaşmaları sağlanacak.

52 Orduspor’un son paylaşımlarında ORDUSİAD 1, OTSO 2, Gürsoy A.Ş. 2, OGİD 1, Neva İnşaat 1, MÜSİAD Ordu Şubesi 1, OMDER 1, Altaş Şirketler Grubu 1, 52 Orduspor FK yönetimi 4, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk 1, ASKON Ordu Şubesi ve Yıldızlar Şirket Grubu 1, Turan Seramik 1, Ünye Belediyesi 1, 52 Orduspor FK Yönetim Kurulu Üyesi Saltuk Elibol 1, Ateş Şirketler Grubu 1, Atilla Aydoğdu ve Seyfettin Gül 1, Orhan Tıraşoğlu 1, Ulubey Belediyesi 1, Velittin Küçük’ün ise 1 otobüs tahsisinde bulunduğunu duyurdu.

Öte yandan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Belediyesi olarak Rams Park Stadyumu’nun mor beyaz bayraklar ile donatılmasına destek çıkacaklarını belirtti.