Ordu'nun Başkanı Güler'e coşkulu karşılama

TAKİP ET

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve tekrar aday olan Hilmi Güler'e çoşkulu karşılama. Güler için çifte karşılama töreni düzenlendi.

AK Parti’nin tekrar Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hilmi Güler, İstanbul’dan Ordu’ya gelişinde törenlerle karşılandı. Güler’e ilk karşılama Samsun Çarşamba Havalimanı’nda yapıldı.


Başkan Güler, İstanbul’dan Milletvekili Mustafa Hamarat ile birlikte geldi. Güler’i MHP Milletvekili Naci Şanlıtürk, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, İlçe Belediye Başkanları, Belediye Başkan Adayları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve partililer karşıladı.


İKİNCİ KARŞILAMA ORDU-SAMSUN SINIRINDA
Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan otobüsle yola çıkan Başkan Güler’e ikinci karşılama Samsun-Ordu il sınırı Akçay mevkinde yapıldı. Yağmura rağmen katılımın yüksek olması dikkat çekti. Başkan Güler için pankartlar açıldı.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Ünye ve Fatsa’da halkı selamladıktan sonra Altınordu’ya hareket edecek. Başkan Güler Altınordu’da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek. Güler, Büyükşehir Belediyesi önünde halkı selamlayacak.