Ordu'nun en ağır müdürü 10 yıldır aynı koltukta

TAKİP ET


Ordu'da en uzun il müdürlüğü yapan isimlerin başında Tarım ve Orman İl Müdürü Kemal Yılmaz geliyor. Yılmaz Mayıs 2014'den beri Ordu'da İl Müdürü olarak görev yapıyor.
Tarım ve Orman Bakanlığında son atamayla 12 il müdürü görevden alındı. Çok sayıda il müdürünün de yeri değişti.Ordu İl Müdürü Yılmaz yerind ekaldı.
Ordu'da yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Kemal Yılmaz bürokrasiyle de uyumlu çalışmasıyla biliniyor.

KEMAL YILMAZ KİMDİR?

10.11.1975'te Malatya İli Akçadağ İlçesinde doğdu. İlk ve Orta eğitimini Akçadağ İlçesinde tamamladıktan sonra 1993 yılında Malatya Ziraat Meslek Lisesini bitirdi. Aynı yıl Kars İli Arpaçay El Sanatları Eğitim Merkezinde Teknisyen olarak göreve başladı. 1994-1995 yıllarında İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görev yaptı. 1995 yılında Tokat İli Pazar İlçesi Dereköy Tarım Merkezine atandı. Burada görevine devam ederken Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tarla Bitkileri Bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2000 yılında Ordu İli Kabadüz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mühendis olarak atandı. 2003 yılında Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak Ziraat Yüksek Mühendisi unvanını aldı. 2003 yılına kadar Kabadüz İlçe Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yaptıktan sonra 2003-2006 yılları arasında Kabadüz İlçe Müdürlüğünde İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 2006 – 2013 yılları arasında Ordu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü görevini yürüttü. 2013 yılında Ordu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014 yılı Mayıs ayından itibaren İl Müdürü olarak görev yapmaktadır.