Ordu'nun O köyünde ikinci otelde açıldı; Meryem Butik Otel

TAKİP ET

Ordu'nun O köyünde iki butik otel bulunuyor. Ordu'nun tek organik tarım ve eko turizm yapılan Kabadağ turizmde yeni hamleler yapıyor.

 

Ordu'ya 41 km uzaklıkta bulunan Fatsa Kabakdağ turizm alanında önemli adımlar atıyor. Turizmci Güven Özel'in temellerini attığı turizm Kabadağ'da meyvelerini veriyor.


Kabadağ'ın ilk oteli  Hayat Oksijen Resort Güven Özel tarafından açılmıştı. Kabakdağ'ında ikinci otel geldi. Meryem Butik Otel turistleri ağırlamaya başladı. Geçen yıl açılan Meryem Butik Otel'in 7 odası bunuyor.


İşletme hakkında şu bilgiler veriliyor;
Karadeniz'in muhteşem manzarasıyla çevrili, sakin ve huzurlu bir atmosfer sunan otelimiz konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi vadediyor. Her detayı özenle düşünülmüş odalarımızda, modern tasarımın rahatlığıyla buluşurken, Karadeniz'in serin esintilerini pencerenizden hissedeceksiniz.


Kabakdağ Hakkında
Ordu-Fatsa 33 km dir. Fatsa-Kabakdağ 9 km mesafededir. Organik tarımla beraber eko turizm çalışması olan tek köydür. 1877 Osmanlı - Rus savaşından sonra Batum civarından göç edenler tarafından kurulan köyde 180 hane kayıtlıdır. 20 ev tescillidir. Köyde 100’den fazla yöresel yemek çeşidi vardır. Organik tarım konusunda da başarılı olmuştur. (bal, yumurta, süt ürünleri, sebze ve meyve). Zengin bitki örtüsü, trekking parkurları, köye özgü yöresel halk oyunları ile turizmde öne çıkmaktadır.