Ordu'nun Tarihi Okulu Ordu Lisesi 74. Mezunlarını Vedi

TAKİP ET

Ordu'nun tarihi lisesi Ordu Lisesi 74. yıl mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe duygu dolu anlar yaşadı.

Ordu Lisesi bir dönem Ordu'nun eğitimine damga vurdu. Ordu Lisesi çok ünlü kişilerin yetişmesinde büyük katkı sundu. Ordu Lisesi bu 2023-24 eğitim ve öğretim yılında 74. mezunlarını verdi.


Mezunlar için okul bahçesinde tören düzenlendi. Törene Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akdeniz de katıldı.
Törende Ordu Lisesi Müdürü Hasan Bölük, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'nin babasının da yer aldığı 1974 Türkiye Futbol Şampiyonu Takımın fotoğrafını Başkan Tepe'ye hediye etti.


Başkan Tepe, mezuniyet töreniyle ilgili şunları paylaştı;

Ordu Lisesi 74’üncü Dönem Mezuniyet Töreni’ne katılarak öğrenci kardeşlerimizin ve ailelerinin heyecanını paylaştık. 
Eğitim hayatlarında dereyece giren öğrenci kardeşlerimize de plaketlerini takdim ettik. 
Okul Müdürümüz Hasan Bölük tarafından 1974 yılında Okullararası düzenlenen futbol turnuvasında Türkiye Şampiyonu olan Ordu Lisesi Futbol Takımı’nda forma giyen babamın, takım arkadaşlarıyla birlikte çekindiği fotoğraf hediye edildi. Bu anlamlı hediye için okul müdürümüze teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle başta babam başta olmak üzere bu karede vefat eden tüm büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olanlara ise uzun ömürler diliyorum. 
Hayatlarında yeni bir yola giren tüm öğrenci kardeşlerimi kutluyorum ve bundan sonraki eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.