Ordu'nun Ünlü Kuaförü Narin Mert Yeni Hedefini Açıkladı

TAKİP ET

Ordu'nun ünlü bayan kuaförü Narin Mert yeni hedefini açıkladı. Türkiye çapında birincilikleri olan Mert, Ankara'da yapılacak Türkiye'nin Sihirli Elleri Yarışması'nda da jüri başkanı oldu.

Korgan’da başlayan ve Türkiye’ye ulaşan bir hikayesi var Narin Mert’in. Ünlü Bayan Kuaförü Narin Mert özellikle türban saç tasarımı konusunda rakipsiz.

Türkiye genelinde katıldığı yarışmalarda türban saç tasarımında birincilikleri bulunan Narin Mert, artık yarışmalarda jüri başkanı olarak görev alıyor.

Ankara’da aralık ayının ilk haftası düzenlenecek “Türkiye’nin Sihirli Elleri” yarışmasında Narin Mert Jüri Başkanı koltuğuna oturacak.

Yarışma birçok dalda yapılıyor. Ordulu Kuaför Narin Mert, türban saç tasarımı yarışmasında en yetkili kişi olacak. Yarışma güzellik ve estetik alanında Türkiye’nin en önemli yarışması olarak değerlendiriliyor.

NARİN MERT İSMİ BİR MARKADIR

Narin Mert ismi bir marka haline dönüştü. Narin Mert, “Biz işimizi titizlikle ve severek yapıyoruz. İşyerim Korgan’da. Benim çevre ilçelerden de müşterilerimiz var.

Bu nedenle gelecekte  Fatsa ve Ordu’da da yeni şubeler açmayı düşünüyorum” dedi.

EĞİTİM VERİYOR

Narin Mert, Korgan’da işyerinde geleceğin kuaförlerine eğitim de veriyor. Mert,” Bu mesleği gençlere öğretmek istiyorum. Gençlerimiz de oldukça istekliler. Onlara eğitimlerini vermekteyim” şeklinde konuştu.