Ordu'nun ünlü markası Kalafatlar'dan Gençlik Festivali

TAKİP ET

Kalafatlar Gençlik Festivali 19 Mayıs ve Mayıs Yedisi Coşkusuyla Başlıyor!

Kalafatlar, spor ve sanatı buluşturuyor! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sonrasında, Ordu için önemli bir tarih olan Mayıs Yedisi olarak kutlanan 20 Mayıs’ta başlayan Festival 21 Mayısta son buluyor. Tayfun Gürsoy Parkında Gerçekleşecek Kalafatlar Gençlik Festivali ile enerji dolu bir gün sizi bekliyor.

Tarih: 20-21 Mayıs 2024  
Yer: Tayfun Gürsoy Parkı Akyazı - Altınordu

Sahne Senin: Yetenekli genç müzisyenlerin şarkılarıyla coşacak ve sahne alacakları etkinlikle Kalafatlar Gençlik Festivali renklenecek.
Sanat Dolu Atölyeler: Grafiti atölyesi ile t-shirtler renklenecek, yüz boyama atölyesi, resim atölyesi ve sanatçı söyleşileri ile gençlerle buluşacak ve sanatın gücünü hissedeceğiz.

Spor ve Rekabet: Sokak basketbolu, Masa Tenisi ve Satranç müsabakaları ile heyecan dorukta olacak. Gençlerin rekabet ve eğlence dolu anları için her şey hazır!

Denizle Buluşma: Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlü’nünün katkılarıyla Yelken, kano ve diğer deniz araçları geçidi ile deniz tutkunlarını unutulmaz bir deneyim bekliyor. Ordu sahili gençlerle dolup taşacak!

Kalafatlar Gençlik Festivali'nde, 19 Mayıs ve Mayıs Yedisi coşkusunu birlikte yaşamak için tüm gençleri ve genç ruhlu herkesi bekliyoruz. Unutulmaz bir gün için hazır olun!


Kalafatlar Gençlik Festivali Hakkında:  
Kalafatlar Gençlik Festivali, gençlerin sanat, spor ve kültür etkinliklerinde buluştuğu, birlik ve dayanışma ruhunu yaşadığı, her yıl geleneksel olarak düzenlenmesi planlanan etkinliktir. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün desteklediği festival, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine, yeteneklerini sergilemelerine ve birbirleriyle etkileşimde bulunmalarına olanak sağlamaktadır.