Ordu Şehir Hastanesi Yolunda Direk Krizi!

TAKİP ET

Ordu Şehir Hastanesi Yolunda elektrik direği krizi yaşanıyor. Elektrik diğeri yolunda ortasında kaldı. TEİAŞ, direği yüksek  gerilim hattı olması nedeniyle kaldıramıyor.

Ordu Şehir Hastanesi inşaatı  Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Kampüsü içerisinde hızla ilerliyor. Hastanennin 2024 yılında hizmete girmesi planlanıyor. Şehir Hastanesinin en büyük sorunlarından birisi ulaşım olacak.
ÇEVRE YOLU BAĞLANTISI EN ERKEN 3 YIL
Ordu Şehir Hastanesi'ne Ordu Çevre Yolundan bağlantı verilecek. Çevre Yolu ikinci etabı inşaatının bitirilmesi için net bir tarih yok. En erken 3 yıl hesaplanıyor. Ordu Çevre Yolundan Ordu Şehir Hastanesine bağlantı yolu 2026 yılına kalmış gibi gözüküyor.

DİREK YOLUN ORTASINDA KALDI

Ordu Şehir Hastanesine ilk etapta ulaşım Ordu Giresun Yolundan sağlanacak. Diş Hastanesi Yolu ile birlikte Kargın Mevkiinde açılan kavşaktan hastaneye ulaşım olacak. Bu iki yol hastaneye varmadan birleşiyor. Yolun ucu hastaneye geldiğinde karşınıza dev elektrik diğeri çıkıyor. Araçlar elektrik direğinin etrafından dönmek zorunda kalacak.

YÜKSEK GERİLİM HATTI
Ordu Şehir Hastnesi Yolunda ve çevresinde bulunan yüksek geriilim hattı direklerinin kaldırılması zor gözüküyor. TEİAŞ'ın direkleri kaldırmaya yanaşmadığı ifadede ediliyor.

YENİ BULVAR İNŞAATI BAŞLANACAK
Ordu Şehir Hastanesine bir ulaşım yolu da Melet Irmağı üzerine yeni yapılan köprüden sağlanacak. Sanayi ile hastane arasına planlanan bulvar  inşaatının önümüzdeki yıl başlanması bekleniliyor.