Ordu Sinevizyon Sinemasında 9 film gösterime girdi

TAKİP ET

Ordu'da sinemada bu hafta gösterimde 9 film bulunuyor. İşte Ordu'da vizyona giren filmler ve konuları.


Ordu Altınordu’da Novada AVM’de bulunan Ordu Sinevizyon Sinemasında 8 ayrı salon yer alıyor.
Ordu Sinevizyon Sinemasında 3 Kasım’dan itibaren gösterimde olan filmler ve konuları  şöyle;

Çok Aşk

Çok Aşk, bir yandan hayallerini gerçekleştirmeye çalışırken bir yandan da hayatının aşkının kalbini kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Coşkun, en büyük hayali komedyen olup film yapmak olan genç bir adamdır. Abisi İrfan ile korsan film satarak geçimini sağlayan Coşkun’un yaşamı, hayatının aşkı olan Ayla ile karşılaşmasıyla bambaşka bir hal alır. Senaryo yazıp, en büyük tutkusu olan sinema ile ilgili hayallerini gerçekleştirmeye çalışan Coşkun aynı zamanda Ayla’nın da gönlünü kazanmaya çalışır.

 Kuru Otlar Üstüne

Nuri Bilge Ceylan imzalı Kuru Otlar Üstüne, ücra bir kasabada zorunlu hizmetini yapan ve dört gözle tayinini bekleyen bir resim öğretmeninin yaşadıklarını anlatıyor. Doğu Anadolu’nun ücra bir beldesinde zorunlu hizmetini yapmakta olan resim öğretmeni Samet’in başına anlam vermekte zorlandığı bazı olaylar gelir.

 Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece / Five Nights at Freddy's

Film, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear’ın Pizza Dükkanı’nda çalışmasını konu alıyor. Gecelerini işte geçiren güvenlik görevlisi Freddy’nin Pizza Dükkanı’ndaki gece vardiyasından sağ çıkmanın kolay olmayacağını anlar.


 Zir-i Cin 2

Tarık, Kanlıbıçkı köyünde yaşandığı söylenen cin vakalarını araştırmak için Yusuf Hoca’yı bulur. Yusuf Hoca, birçok cin vakasını çözmüş olup birçok insanı da bu cin vakalarından kurtarmıştır. Köy muhtarı Ali Rıza’nın kızına yapılan büyüyle birlikte Tarık ve Yusuf Hoca bu olayı çözmek için harekete geçer. Tarık’ın da isteği üzerine olayları kayıt altına almaya karar verirler. Yusuf Hoca ve Tarık’ın yaşadığı olaylar tam anlamıyla bir cinnet vakası olarak kayıtlara geçmiştir.

 Testere X / Saw X

Ünlü korku serisi Testere'nin kronolojik olarak ilk filmiyle ikinci filmi arasında geçen olayları konu edinen yeni halkası Testere X, Jigsaw'un kendi yöntemleriyle bir intikamın peşine düşmesini anlatıyor. Serinin 1. ve 2. filminin arasında yaşananları konu alan filmde hasta ve umutsuz John, deneysel ve çok riskli bir ameliyat için Meksika’ya doğru yola çıkar. Oysa kanser hastalığının tedavisi için girdiği bu ameliyat tamamen düzmecedir, en savunmasız anında dolandırılmıştır. Meşhur seri katil, yepyeni amacıyla en iyi yaptığı işe geri döner: Kendisini dolandıran sahtekârları benzersiz, delice ve usta işi tuzaklarıyla sınamaya.

 Mavka: Ormanın Şarkısı / Mavka, Mavka: The Forest Song

Ormanın ruhu Mavka, yetenekli müzisyen Lukash’ı gördüğünde, sevgisi ve Ormanın Kalbi’nin Koruyuculuğu arasında çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu sevgi; insan doğasının sihrini, yeteneklerini ve niteliklerini güçlendirip kötülüğe karşı konulmasına yardımcı olacaktır.

Son Akşam Yemeği

Son Akşam Yemeği, cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce 28 Ekim 1923 Pazar günü ve gecesi Çankaya Köşkü’nde yaşananlara odaklanıyor. Çankaya Köşkü, ülkenin kaderini değiştirecek kararlara imza atmak üzeredir. Yeni bir yönetim şekline geçiş tartışılmaktadır ve ertesi gün cumhuriyet ilan edilecektir. Köşkün mutfağında çalışan aşçıdan yamağa tüm çalışanlar hüzün ve mutluluk dolu bu yirmi dört saate şahitlik eder.

 Atatürk 1881 - 1919 (1. Film)

Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı "Atatürk 1881 - 1919", yetim bir çocukken bir kahraman dönüşen Atatürk'ün hayat hikayesini konu ediyor.

 İbi Doğu Ekspresi'nin Gizemi

İbi, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Doğu Ekspresi'yle Kars’a seyahat ederken Baldiyar masallarının yazıldığı yer olan Masalaltı'ndan gelen, henüz masalı yazılmamış, ismi bile konulmamış gizemli bir masal kahramanının yapacağı kötülükleri engellemek, sevdiklerini korumak ve Doğu Ekspresi'nin Kars’a ulaşmasını sağlamak için geri dönüşü olmayan bir fedakârlık yapmak zorundadır.