Ordulu Koç Çifti Ordu'dan Hatay'a deniz yoluyla 4 ayda gidecek

TAKİP ET

Ordulu Adem ve Necla Koç çifti 7 metrelik tekneleriyle, sıra dışı bir yolculuğa çıktı. Çiftin denizdeki turu 4 ay sürecek.

Rotaları Ordu'dan başladı, Hatay Samandağ'ında son bulacak. 70 yaşındaki Adem Koç ve 65 yaşındaki eşi Necla Koç, 7 metrelik tekneleriyle Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz'i dolaşacak.


Ordulu çiftin deniz turu Ordu'nun Altınordu İlçesinde başladı. Çifti komşuları ile birlikte Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe de yalnız bırakmadı.


Başkan Güler, "Pruvanız neta, dümeniniz viya, rüzgârınız kolayına olsun 
Altınordu ilçemizde yaşayan emekli çiftimiz 70 yaşındaki Adem Koç ile 65 yaşındaki eşi Necla Koç sıra dışı bir yolculuğa başladılar.


Koç çifti daha önceki denizcilik tecrübelerine dayanarak 7 metrelik tekneleri ile Karadeniz, Marmara, Ege ve Akdeniz’i takiben Hatay-Samandağ rotasında 4 aylık bir Türkiye kıyı turuna çıktılar.


Koç çiftini Altınordu Belediye Başkanımız Ulaş Tepe ile birlikte Kirazlimanı Çamlı Köşk Sosyal Tesislerimizden yolcu ettik. Adrenalin tutkunu çiftimizi tebrik ediyor, kolaylıklar diliyorum." dedi.


Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe de Koç çiftine başarılar diledi. Başkan tepe, "7 metrelik teknesiyle Karadeniz üzerinden Marmara, Ege ve Akdeniz’e uzanarak Hatay/Samandağ turuna başlayan Adem Koç ve eşi Necla Koç’u Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte uğurladık.
Kendilerine kazasız, belasız bir yolculuk diliyoruz. Sağ salim ulaşın inşallah" dedi.