Ordulu Kuyumcu az kalsın Dilan Polat'ın kurbanı olacaktı!

TAKİP ET

Ordu Fatsa dün olağanüstü bir gün yaşadı. Fatsa'nın önde gelen kuyumcu esnaflarından Emre Sade için ortaya atılan çirkin iftira kısa sürede büyüdü. İftirayı duyanlar kısa sürede kuyumcuyu bastı. Emre Sade, herkesin emanetini teslim ederek gerçek bir esnaflık örneği gösterdi.


Ordulu Kuyumcu Emre Sade, az kalsın Dilan Polat operasyonunun kurbanı oluyordu. Dilan Polat ve eşine düzenlenen kara para aklama operasyonunda Fatsa’dan Ahmet  Gün de tutuklanmıştı. Ahmet Gün ismiyle Fatsa mimlenmişti. İlçe diken üzerindeydi. Bunu fırsat bilen birileri, ilçenin dürüst ve tanınan esnafı Emre Sade için çirkin yalan iftirayı ortaya  attı.
İftiraya göre, Kuyumcu Emre Sade, Dilan Polat operasyonu kapsamında mali şube ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.
Bunu duyan kuyumcuya koştu. Kuyumcuya vardıklarında Emre Sade’yi karşılarında görseler de , gördüklerine değil, iftiraya ,dedikoduya inanmaya devam ettiler.
Kuyumcuda emanet altın ve parası olanlar bunları hemen almak istedi.
Kuyumcu Emre Sade, emaneti almak isteyen herkesin ödemesini yaptı.Ödemeler gün boyu sürdü.Kuyumcu Emre Sade, kimseye borçlu kalmadı.
Biranda herkesin emanet alacağını ödeyen Kuyumcu Emre Sade, bu hareketi ile takdir topladı.
BU YALAN İFTARAYI KİM ÇIKARTTI
Emre Sade için yalan haberi çıkartanlar henüz bulunamadı. Şüphelenilen isimler olduğu duyumu var.
İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ
Kuyumcu Emre Sade "Değerli müşterilerimiz işimizin başındayız. Hakkımızdaki iddiaların hiçbirinin gerçeklik payı yoktur. Hepsi iftiradır. İşletmemizle alakalı iftira niteliğinde paylaşım ve yorum yapanlar hakkında her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı bildiririz." dedi.
FATSA EMRE SADE’NİN ARKASINDA
Fatsalılar, Kuyumcu Emre Sade’ye tam destek verdi. MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak,” Bugün Fatsa'mızın gündemini asılsız ve asaletsiz bir iftira ile meşgul eden zihniyeti önce Yüce Mevlam'a sonrada yüce gönüllerinize havale ediyorum. 
Bir esnaf kardeşimizin üzerine atılmış kahpe bir iftiranın nerelere kadar geldiğini üzüntü ile izlemek zorunda kaldık.
Yaradan Mevlam diyorki; Gıybet, bir Müslümanın veya gayr-i müslimin gizli bir kusurunu, arkasından söylemektir. Gıybet etmek haramdır, büyük günahlardandır. Bir kimseyi kötülemek gıybet olur. Gıybet ve iftira söylemek, büyük günah olduğu gibi, bunları dinlemek de haramdır.
Emre Sade iyi bir insan iyi bir dosttur, Mevlam ona yaşattıklarınızı size yaşatmadan bu dünyadan almasın sizi...”şeklinde konuştu.