Gaye Aksu, Aydın Beyoğlu ile aynı sahneye çıkmam

TAKİP ET

Ordulu Türk Halk Müziği Sanatçı Gaye Aksu, bundan sonra Ordulu Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Beyoğlu ile bundan sonra aynı sahneye çıkmayacağını açıkladı

Ordulu Türk Halk Müziği Sanatçı Gaye Aksu, bundan sonra Ordulu Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Beyoğlu ile bundan sonra aynı sahneye çıkmayacağını açıkladı.

Perşembe Kırlı’da Fındık Festivali düzenledi. Festivalde Ordulu Türk Halk Müziği Sanatçıları Aydın Beyoğlu ile Gaye Aksu da sahne aldı. Önce sahneye Aydın Beyoğlu çıktı. Beyoğlu kendisi için ayrılan 45 dakikadan daha fazla sahnede kalınca sırasını bekleyen Gaye Aksu adeta şişti.

Aydın Beyoğlu “Bu son türkü” diye diye fazladan türkü söyleyince Gaye Aksu bir ara sahneye çıkmayıp festivalden ayrılmayı bile düşündü.

Aydın Beyoğlu’nun sahneden inmesinden sonra sahne alan Gaye Aksu’nun siniri yüzünden okunuyordu. Gaye Aksu,” Aydın Beyoğlu sahnesini uzattıkça içeride şiştim. Bir ara sahneye çıkmamayı düşündüm. Sizleri sevdiğim için sahneye çıktım. Bundan sonra Aydın Beyoğlu’nun olduğu hiçbir organizasyona katılamayacağım” dedi.