Ordulu Simitçi bulduğu yöntemle satışları üç kat arttırdı

TAKİP ET

Ordulu simitçi bulduğu yöntemle satılarını üçe katladı. Simitçi Ali, müzikle müşterilerini önce eğlendiriyor sonra simit satıyor.

Ordu’nun Simitçisi Ali Atıcı, Ordululara hem simit satıyor hem de eğlendiriyor. Müzik eşliğinde simit  satan Ali Atcıcı’nın kendine has sloganları bile var, “Yanii, bulii, sıcak simitt”


Ali Atıcı 48 yaşında Ordu’nun Gürgentepe İlçesinden. Abisi ile birlikte Altınordu ilçesinde simit fırımları var. Ali öğrlene kadar simit pişiriyor, öğleden sonra sokağa çıkıp simit satıyor.


Ali’nin farkı var!
Simitçi Ali’nin diğer simitçilerden farkı; simit arabası, müzik ve oynadığı oyunlar.
Daha önce 3 tekerlekli araba ile simit satan Ali Atıcı şimdi motor sistemli özel araba yatırdı. Yeni simit arabasını 180 Bin TL harcayan Simitçi Ali,” Simit satmaya sepetle başladım. Sonra 3 tekerlekli araba yaptırdım. Arabaya müzik sistemi taktırınca işler açıldı. İnsanlar eğlenmek istiyor, ben de onları eğlendiriyorum. 3 tekerlekli araba ihtiyaca cevap vermedi. Motor sistemli özel bir satış arabası yaptırdım. Müzik sistemini buna da yerleştirdim. Müzik olmadan satış olmuyor. İnsanlar önce bir türkü dinliyor sonra simit alıyor. Bazen hep birlikte oynuyoruz” dedi.


Sosyal medyada fenomen
Ali Atıcı, simit satarken çektiği videoları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Simitçi Ali’nin oyun oynarken simit satması sosyal medyada da oldukça ilgi görüyor.
Ordu’nun simitçisi Ali Atıcı, günde 600’e yakın simit sattığını da bildirdi.