Sakin Şehir Perşembe'ye yeni butik otel; Mehmetbey Çaka Otel

TAKİP ET

Ordu'da Sakin şehir Perşembe'de açılan Mehmetbey Çaka Otel, kısa sürede müşteri memnuniyetinde üst seviyeye ulaştı.

Ordu'da turizme yapılan yatırımlar devam ediyor. Ordu'nun Sakin Şehir ünvanlı Perşembe İlçesi Çaka mevkiinde bulunan Tarım Kredi Kooperatifine ait bina onarılarak otele çevrildi. Çaka merkezde deniz kenarında bulunan Mehmetbey Çaka Otel, Ordu turizmine önemli katkılar sunuyor. 8 odası ve muhteşem manzarası ile aranan bir işletme haline gelen Mehmetbey Çaka Otel, kendini şöyle anlatıyor;

"Türkiye’nin en sakin şehri seçilen Perşembe’de, deniz ve doğanın kucaklaştığı bir tatil sizi bekliyoruz.
Mehmetbey Çaka Otel’de huzur ve konforun tadını çıkartma fırsatını kaçırmayın. Sahile sadece birkaç adım mesafede, deniz ve doğa manzaralı modern ve konforlu odalarımızda dinlenin. Güneşin doğuşunu izleyerek başlayacağınız günleriniz, lezzetli yöresel kahvaltılarla taçlanacak. Eşsiz Karadeniz manzaraları ve yemyeşil doğanın içinde, unutulmaz bir tatil deneyimi için Mehmetbey Çaka Otel’e davetlisiniz."
Mehmetbey Çaka Otel müşterilerinin beğenisi ile de öne çıkıyor;

Doğal güzelliğe sahip bir plajda sessiz sakin ve küçük bir butik otel. Çalışanlar yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Yaşadığımız ufak sorunlara özellikle Özlem Hanımın yapıcı tavrıyla kısa sürede çözüm buldular. Ordu çevresinde rahatlıkla konaklanabilecek bir yer.
Çok güzel misafirperver çalışanların olduğu harika manzaralı bir otel. Tam kafa dinlenmelik şirin bir yer. Çalışanlardan Onur kardeşime de ayriyeten teşekkür ederim. Çok ilgilendi yardımcı oldu bize. Mutlaka gidin..

Ordu’num en doğal plajında en modern sen sempatik en butik oteli kış aylarında huzurlu, yaz aylarında keyifli.

Kafa dinlemek için harika bir yer, dinginlik aralayanlara kesinlikle tavsiye edilir. Fatsa, Ordu arasında bulunan konumu ile her yere yakın.