Şenel Öztürk'ün hedefinde Seyit Torun vardı

TAKİP ET

CHP'de Şenel Öztürk'ten Milletvekili Seyit Toprun'a sert tepki geldi.

CHP'den 2014 yerel seçimlerinde Altınordu Belediye Başkan Adayı olan Şenel Öztürk'ün hedefinde Milletvekili Seyit Torun vardı.

Milletvekili Seyit Torun'a "CHP'nin Ordu il teşkilatı ve adayları üzerinden elinizi çekeceksiniz " diyen Şenel Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

CHP'nin ordu teşkilatı ile yönetimi ile CHP ' ye gönül veren insanları ile belirlenen adaylar ile sizin ne sorununuz var Sayın Torun?
Ordu'yu ve seçimleri her seferinde sadece kendiniz bir yere gelebilmek için neden satıyorsunuz? Sayın Torun ne sorununuz var Ordu'yla ve CHP'yle. Görev yaptığınız süre içerisinde Ordu'ya ne kazandırdınız, Ordu'nun ufkunu nereye taşıdınız Sayın Torun?
Partime zarar vermemek adına bugüne kadar sustum lakin görüyorum ki benim suskunluğum sizi daha da cesaretlendiriyor. Sayın Torun benim belediye başkan adaylığımda seçilmemem için, seçimi kaybetmem için elinden geleni yaptın. Bunu benimle beraber seçime giren CHP teşkilatı ve benimle birlikte Yürüyenler tıpkı senin de bildiğin gibi çok iyi biliyorlar. "Büyükşehir de Seyit, Altınordu da Onur" söylemini her yere yayarak seçimi kaybetmemizde ana etken ve pay sahibi oldun. Seçim sonuçları ile sonra ki milletvekilliği sonuçları bunu belgelemektedir.
Sayın Torun, benden sonraki mahalli seçimde yine Birol Yılmaz'ın başına gelenler aynı tavrın sonucu olduğunu göstermektedir. Siz ayrıca birlikte aday olduğunuz Sayın Achgüzel'in seçimlerde seçimi kaybetmesi için yine aynı tavrı sergilediniz. Bu tavrınız halen devam ediyor.
0.B.B başkanlığına aday bulamıyorsunuz çünkü bu seçimi de kaybetmemiz ve her yerde herkesin konuştuğu hatta rakip bir adayın toplantılarda ifade ettiği şekilde söz bile verdiğiniz söyleniyor. Dedikoduların şuuyu vukuundan beterdir sözünü unutmayınız.
Sayın Torun, siz CHP'li bir milletvekilisiniz. Ordu'da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını ve başkanlığını bir başka adaya, başka partiye peşkeş çekmek istemiyorsanız bilin ki CHP sizden ve sizin gibilerden çok daha büyüktür. Bölmek, küçültmek farklı tavırlara girmek size yakışıyorsa başka söz söylemeye gerek yoktur. Siz her zaman şahsınıza yakışan tavır sergiliyorsunuz. Bunu anlıyorum ama artık yeter. Oturduğunuz koltuğu ve CHP çatısını hak etmiyorsunuz. CHP teşkilatı ve Ordu'dan elinizi çekin. Yeterince zarar verdiniz. Oturduğunuz koltuktan da çekilmeniz gerekiyor.


Bu açıklamayı CHP'de her kademede görev yapmış zaman zaman sorumluluk üstlenmiş zaman zaman sade bir aday olarak görev almış kimseyle çekişmesi olmayan CHP'nin hep büyümesi yönünde tavır alan, parti disiplinine, geçmiş CHP kültürüne ve terbiyesine sahip olan birisi olarak bu tespitleri yapmam gerektiğini bana göstermiştir.