SnowFiesta Festivali başladı! Çambaşı'nda sabaha kadar eğlence var!

TAKİP ET

Çambaşı Kayak Merkezi, kar ve eğlence tutkunlarını ağırlamak için heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 8-10 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan SnowFiesta Festivali, unutulmaz anlar ve kar dolu eğlence vaat ediyor.

SnowFiesta Festivali'ne yurdun dört bir yanından katılım var. Festivale katılmak için 150 kadar kişi Ordu'ya geldi. Festival bugün saat 15.00'de başlayacak ve yarın gece sabaha karşı 04.00'de bitecek.


Festival hakkında şu bilgiler veriliyor;
 İndirimli Kayak Dersleri ve Aktiviteler
Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kayakçılar için Snowfiesta ekibine indirimli kayak dersleri ve çeşitli kar aktiviteleri ile dolu bir program sizi bekliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde kayak yeteneklerinizi geliştirin!


 Lezzet Dolu Mola
Etkinlik alanında sizi bekleyen çeşitli yiyecek ve içecek noktalarında enerjinizi yenileyebilir, içeceklerin tadını çıkarabilirsiniz.

SnowFiesta Festivali, kar, eğlence ve sınırsız müzik ritminin dolu olduğu bir hafta sonu vaat ediyor. Bu eşsiz etkinliği kaçırmayın, unutulmaz anılar biriktirin!
Eğlencenin sabahara kadar süreceği SnowFiesta Festivali'nde Anıl Vardareli, Kaan Deniz Ertürk , Sertan Aksoy, m&m, Mertmag, Jadeite , Bode Ring, Kerem Selek, Rosita, Almila sahne alacak.