Sorumular hesap verecek!.. Üniversite öğrencilerinin ücretsiz iftar yemeği seçimden sonra kesilmiş!

TAKİP ET

Altınordu Belediyesi tarafından Ordu Üniversitesi'nde ücretsiz verilen iftar yemeğinin seçimden sonra kesildiği ortaya çıktı. Yeni Başkan Ulaş Tepe, mazbatasını almadan talimatı verdi, üniversite öğrencilerine ücretsiz yemek hizmeti tekrar başladı.

Ordu Üniversitesi'nde öğrencilere iftar yemeği Altınordu Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılıyordu. Seçimlerden sonra yemek dağıtımının durdurulduğu ortaya çıktı. Durumdan haberdar olan yeni Başkanı Ulaş Tepe, talimatı verdi, üniversiteli öğrencilere ücretsiz iftar yemeği tekrar verilmeye  başlandı.


Ulaş Tepe, üniversite öğrencilerine ücretsiz verilen yemeği kesen sorumlular hakkında soruşturma açılacağını duyurdu. Tepe şu açıklamayı yaptı;

"Ordu Üniversitesi içerisinde önceki dönem belediye yönetimince ücretsiz bir şekilde öğrenci kardeşlerimize verilen iftar yemeğinin seçimlerin ardından kesildiğini ve ücretli hâle getirildiğini üzüntüyle öğrendim. Bilgimiz dışında gelişen bu üzücü hadiseyi öğrenir öğrenmez yemek dağıtımının devam ettirilmesi hususunda belediyedeki idarecilerimize gerekli talimatı verdim. Konuyla ilgili gerekli soruşturmayı göreve gelir gelmez başlatacağım. 

Öğrenci kardeşlerimiz müsterih olsunlar. Ramazan ayı sonuna kadar yemek ikramlarımız ücretsiz bir şekilde devam edecektir."


ÜCRETSİZ İFTARI ULAŞ TEPE KESTİ ALGISI MI YAPILMAK İSTENDİ
Altınordu Belediyesi'nin seçimden hemen sonra üniversite öğrencilerine ücretsiz verilen iftar yemeğini kesmesinin arkasında, yeni Başkan Ulaş Tepe'ye bir kumpas mı kuruluyor sorusunu akıllara getirdi.