Taşbaşı Mahallesi'ne kadın muhtar adayı

TAKİP ET

Yerel seçimler yaklaşıyor. Adaylar ortaya çıkmaya başladı. Ordu Altınordu Taşbaşı Mahallesi'nde Senem Şensoy Ünal , muhtarlık için adaylığını açıkladı.
Ünal adaylığı ile ilgili şunları söyledi;
Bu mecrada bir çok olayımızı paylaşıyoruz, bazen de sizler ile dertleşiyoruz. Uzaklarda olanlar bizleri buralardan takip ediyor, benim ile sevinip bazen de hüzünleniyorlar.
Sizler ile bir heyecanımı daha paylaşmak istiyorum. Bir süredir Taşbaşı Mahallesinde oturuyorum ve de çocukluğumdan beri bildiğim ve anılarımın olduğu mahallede çok mutluyum.
Doğası ile eski tarihi ile beni adeta cezbediyor. Bir süredir de bu mahalle ile ilgili hayaller kuruyorum.
Nitekim bu tarih kokan mahalleye 2024 yerel seçimlerinde muhtar adaylığımı koymaya karar verdim.
Daha çok cazibe merkezi olması için, elimden gelenin fazlasını yapmak için, bu doğal sanat merkezi olan mahalleyi ve insanları ile daha çok iç içe olmak için adayım.
Beni tanıyanlar bilirler laf olsun diye bir işe hiçbir zaman girişmedim. Mahallemizde beni tanıyanlar ve güvenenler var, tanımayanlara da beraber neler yapacağımızı anlatmak istiyorum. Beni evlerine kabul etmeleri dinlemeleri en büyük arzum. Mahallemizi yönetmeye değil temsil etmeye talibim, çünkü mahalleleri karar vericilerin yani seçmenlerin yönettiğine inanıyorum. Beraber güzel yarınlara güzel günlerde buluşmak dileğiyle...