Tekintaş'tan siyasi kulisleri hareketlendiren paylaşım!

TAKİP ET

Altınordu Kurucu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın Hilmi Güler ile ilgili sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar siyasi kulisleri hareketlendirdi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı mevcut başkan Hilmi Güler olarak açıklandı. Güler'in adaylığının açıklanmasından sonra özellikle ilçe belediye başkanları, birlik, beraberlik ve tebrik mesajları yayımladı.


Altınordu Kurucu Belediye Başkanı ve Enver Yılmaz'ın görevindan ayrılmasından sonra Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Engin Tekintaş'ın, Hilmi Güler'le ilgili sosyal medya paylaşımı dikkat çekti.


Engin Tekintaş, sosyal medya hesaplarından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'i etiketleyerek, Güler'le daha önce çekilmiş fotoğrafını şu mesajla paylaştı;
"Hazırız Kararlıyız
Yine omuz omuza, hiç durmadan yorulmadan #Bismillah Ordumuza Hayırlı Olsun." 
Tekintaş bu paylaşımı, Hilmi Güler'in adaylığının açıklanmasından hemen sonra yaptı.

GÜLER İLE TEKİNTAŞ ÖNÇEKİ HAFTA GÖRÜŞMÜŞ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'in, Engin Tekintaş ile yılbaşından iki gün önce  bir görüşme  yaptığı ortaya çıktı. Bu görüşmeyi Engin Tekintaş sosyal medya hesabından yayımladı:
"19 ilçemizde önemli hizmetlere imza atan kıymetli Bakanımız Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ile biraraya geldik. Konumuz her zaman ki gibi “Ordu” temalı oldu. Sayın Bakanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.


TEKİNTAŞ'IN ADAYLIK BAŞVURUSU YOK!
Engin Tekintaş, Büyükşehir veya Altınordu Belediyesi için adaylık başvurusu yapmamıştı. Ancak son dönemde, Hilmi Güler ile ilgili paylaşımları siyasi kulisleri hareketlendirdi.