THY'nın Afrika'dan Ordu'ya uzanan filmi yayınlandı

TAKİP ET

Türk Hava Yolları Afrika'dan Ordu'ya uzanan 'Her yeni yolculukta yeni bir hayal hayata geçiyor' temalı tanıtım filmi yayınlanmaya başladı. Filmi Ordulu fotoğraf sanatçısı Gökhan Kırca hazırladı.

Türk Hava Yolları'nın en son filmi, Ordulu başarılı reklamcı Gökhan Kırca tarafından yönetildi ve çekildi. Film için Afrika ve Ordu’da çekimler gerçekleştirildi. 
Filmde,Afrika'da keşfedilen müzik yeteneği olan genç bir sanatçının Ordu’da  dünyaca ünlü sanatçılarla buluşup eğitim alarak hayallerini gerçekleştirmesi anlatıyor.
Özellikle Afrika ülkelerinde çeşitli versiyonları ile yayınlanan bu film, Gökhan Kırca'nın kendi memleketi Ordu'dan eklediği görüntülerle zenginleştirilmiş. Ordu'nun eşsiz güzellikleri, Ordu Üniversitesi'nin imkanları ve  unutulmaz  Ordu’nun dereleri türküsüyle birleştirilerek dünya genelinde milyonlara ulaşıyor.
Kırca'nın Türk Hava Yolları filmi aynı zamanda Ordu'nun kültürünü ve güzelliklerini tüm dünyaya duyurabilecek güçlü bir araç haline getiriliyor. Kırca, daha önce bir çok projesinde Türk Hava Yolları ile birlikte Ordu’yu defalarca dünyaya tanıtmıştı.
Türk Hava Yolları Gökhan Kırca tarafından hazırlanan filmi sosyal medya hesaplarından yayınadı.
THY filmi yayınlarken şu notu paylaştı;
Her yeni yolculukla yeni bir hayal hayata geçiyor!
Kendi kendini yetiştiren kemancı Stanley'nin Lusaka'dan Türkiye'ye kadarki müzikal macerasına hep birlikte tanık olalım.