TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Borsa Başkanı Kahraman'ı tebrik etti

TAKİP ET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bakanı Rifat Hisarcıklıoğlu Ordu Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu beraberinde  TBMM eski Başkanı siyasetçi Cemil Çiçek,Ordu Valisi Muammer Erol ile birlikte Ordu Ticaret Borsası'na geldi. Hisarcıklıoğlu, Borsa Yöneticileri ve üyelerle görüştü.


Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, konuşmasın  TOBB Rifat Hisarcıklıoğu'nun tüm ünvanlarını sayarak başladı. Başkan Ziver Kahaman konuşmasını şöyle sürdürdü;
"Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başkanı olarak camiamıza ve ülkenize sunduklarınız  “ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” ifadesinin vücut bulmuş hâlidir. 
Ülkemizdeki her projede, her atılımda, her yenilikte camiamızın izi vardır ve bu durumu ancak alkışlanır. 


Sayın başkanım! 
Mimarı olduğunuz “Akreditasyon Sistemi” sayesinde bizlerin nelerle ilgilenip hangi projelerle, ne kadar değer yarattığımızı ölçmektesiniz. Dolayısıyla sizlere bunlardan tekrar tekrar bahsetmek zamanı verimli kullanmamak olacaktır ve “zamanı verimli kullanmak “ en hassas olduğunuz prensiplerden biridir. 
Başkanım! 
Bizler, bildiğiniz gibi; projeler yürütmeye, üye memnuniyeti odaklı programlar organize etmeye, kotasyon maddelerimize dair AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarını desteklemeye, uygun ortam oluşturmaya, pazar geliştirmeye, kentimizin sosyal ve kültürel hayatına destek olup katkı sunmaya devam ediyoruz. 


Bu minval üzere çalışırken önümüze çıkan engelleri aşabilmek adına zaman zaman desteklerinize ihtiyaç duyuyoruz ve hiçbir zaman esirgemediğiniz desteklerinizle her zaman ve hep daha güçlüyüz. 


Dünya ve ülkemiz ekonomik anlamda darboğazdan geçmekteler. Bu süreçte “finansmana erişim sıkıntısı” yaşıyorken erişebildiğimizin de maliyeti çok yüksektir. Sizlerden beklentimiz; geçmiş yıllarda “Nefes Kredisi” şeklinde uygulanan, düşük maliyetli finansmana erişim metotları için finans kurumlarını zorlamanızdır. 
Vizyon ve misyonumuzu, politikalarımızı tayin ederken, sizin duruşunuzu ve öğütlerinizi kılavuz edinmeye hassasiyet göstererek işimize gücümüze bakıyoruz. 
"dedi.


TOBB Başkanı Rifat isacıklıoğlu burada yaptığı açıklamada, Ordu Ticaret Borsası'nın başarılı çalışmalarından övgüyle bahsetti. Hisrcıklıoğlu, "Ordu Ticaret Borsası’nda Meclis üyelerimiz ile bir araya geldik. Fındığa değer katan projelere imza atan Ordu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Ziver Kahraman’ı, Yönetim Kurulunu, Meclisi ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. "şeklide konuştu.