Türkiye'nin En Genç Başkanı Altınordu'yu İstedi

TAKİP ET

CHP 2019 yerel seçimlerinde Ordu'da sadece Gülyalı Belediyesi'ni kazanmıştı. Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe hedef büyüttü; Altınordu Belediyesi'ne aday oldu.

CHP'de hareketli saatler yaşanıyor. Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Altınordu için aday adayı oldu. Adaylık müraacatını yapan Başkan tepe, iddialı açıklamlarda bulundu.

 

"Altınordu için yeni bir başlangıça geliyoruz" diyen Tepe şunları söyledi;

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözünden, şanlı bayrağımızı özgürce dalgalandırarak Cumhuriyet’i biz Türk gençliğine emanet eden kararlılığından ve aziz milletimizin sarsılmaz iradesinden güç alarak Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdiğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. 

Başvuru dosyamı CHP Altınordu İlçe Başkanımız Bulut Gürsoy’a teslim ettim. Aday belirlemede parti içi demokrasimizin en güzel göstergesi olan ön seçim sürecine girerken kendimi; küçük yaşlardan itibaren içerisinde yer almaktan gurur duyduğum, birlikte yol yürüdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi’nin vefakâr ve emekçi üyelerine emanet ediyorum.  

Çıktığımız bu yolun Altınordu’muza ve her bir ferdi altın kalpli hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kimsenin kaybetmeyeceği bir sürece giriyoruz. Rabbim bizleri size mahcup etmesin.