Uğur Gümüş Altınordu Belediyesi'ne adaylığını açıkladı

TAKİP ET

AK Parti'de Altınordu Belediye Başkanlığı Uğur Gümüş aday adaylığı başvurusunu yaptı.


AK Parti’de daha önce Merkez İlçe Başkan olarak görev alan Uğur Gümüş Altınordu Belediye Başkan aday adayı oldu. Gümüş, Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde de milletvekili aday adayı olmuştu.
Ordu’da esnaflık yapan ve eğitimci olan Uğur Gümüş, Altınordu Belediye Başkanlığı adaylık başvurusunu Altınordu İlçe Başkanı Avni Özel’e teslim etti.

Uğur Gümüş 1967 yılında Ordu’nun Altınordu ilçesinde Aziziye mahallesinde dünyaya geldi. 1992 yılında Refah Partisi yönetim kurulu olarak siyasete başlayan Gümüş, Refah Partisi kapatıldıktan sonra Fazilet Partisi kurucu üyesi olarak siyaset hayatına devam etti. Fazilet Partisi de kapatılınca Ordu’da AK Parti’de kurucu üyesi olarak görev aldı. AK Parti’de il yönetiminde il başkan yardımcılığı görevini yürüttükten sonra 2007-2010 yılları arası merkez ilçe başkanlığı görevinde bulundu.
2013 yılında yapılan AK Parti İl başkanlığı seçimlerinde Hüseyin Akyol’a karşı seçimi kaybetse de kazanan aday olarak kamuoyunda konuşuldu.
Göreve getirildiği günden bugüne AK Parti’de çeşitli işler yaparak faydalı olma yönünde önemli adımlar atan Uğur Gümüş, 2015 yılında mesleği olan öğretmenliğe geri döndü.