Ulubey'de çekilen film 1.oldu

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı nedeniyle düzenlenen "100.yıl ve Eğitim" konulu kısa film yarışmasında Ordu'da Ulubey Anadolu Lisesi birinci oldu. Ulubey Anadolu Lisesi Ordu'yu finallerde temsil edecek.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılı nedeniyle 81 ilde liselerarası "100.yıl ve Eğitim" konulu kısa film yarışması düzenledi.

Ordu’da Ulubey Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından Ulubey’de çekilen “ÇINAR” (Emanet) adlı kısa film il birincisi olarak Türkiye Finallerine kaldı.

Ordu Ulubey Anadolu Lisesi Müdürü Erman Özen” Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla dünden bugüne ve bugünden yarına uzanarak millî eğitim olgusu ile birlikte vatan ve millet sevdalısı olma özelliğinin öğretilmesi; öğrencilere millî eğitimin öneminin kavratılması amacıyla düzenlenen yarışmada rol alan öğrencilerimizi filmin senaristliğini yapan edebiyat Öğretmenimiz Ömer Durak ve Mahmut Dönmez’e çok teşekkür ediyorum.

Cumhuriyeti bizlere emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Ordu Ulubey Anadolu Lisesi tarafından çekilen “ÇINAR” (Emanet) isimli kısa film Ankara’da finallerde Ordu’yu temsil edecek.