Ulubey'de Yurdakul ve Çıtak adaylıklarını açıklıyor

TAKİP ET

Ulubey'de Belediye Başkanlığı için iki aday bugün adaylık açıklaması yapıyor. Yurdakul ve Çıtak aday adayı oldu.

Yerel seçimler için aday adayları ortaya çıkmaya devam ediyor. AK Parti’den Ulubey Belediyesi için bugün iki aday birden adaylık açıklaması yapıyor.
Altınordu AK Parti Gençlik Kolları geçmiş dönem başkanlarından Adem Çıtak Ulubey Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu duyurdu. Adem Çıktak,” Ulubey Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık başvurumuzu yapacağımız bu önemli günümüzde değerli hemşerilerimizi, saygıdeğer teşkilat mensuplarımızı ve kıymetli dostlarımızı ilçe binamıza bekliyorum. Çıktığımız bu yolda desteklerinizi görmekten onur ve şeref duyarım.”dedi.

Ulubey Belediye Başkanlığı için aday adayı olan diğer bir isim Ordu Madeni Eşya ve Sanatkarları Derneği Başkanı Hakan Yurdakul oldu.
Yurdakul da aday adaylığını bugün açıklıyor. Yurdakul, “Değerli Hemşehrilerim, Saygıdeğer Teşkilat Mensuplarımız ve Kıymetli Dostlarımız..

Her bir ferdini ailem olarak gördüğüm Ulubey için, Aday Adaylık Başvurumuzu yapacağımız bu önemli günümüzde Ulubey İlçe Başkanlığında sizleri de aramızda görmekten onur duyarım.” Şeklinde konuştu.