Ünlü Astrolog Hande Kazanova fındık fiyatı açıkladı

TAKİP ET

Ordu’ya gelen ünlü astrolog Hande Kazanova, fındık fiyatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kazanova, fındık fiyatlarının yükseleceğini açıkladı.

Astrolog Hande Kozanova, Ordu Manchego Kafe de Brand Invest Ajansın organize ettiği etkinlikte Ordulularla buluştu. Kazanova’ya Ordulular büyük ilgi gösterdi.

Hande Kazanova astroloji ve burçlarla ilgili açıklamalar yaptı sevenlerinin sorularını cevapladı.

ÇALIŞMADIĞI YERDEN GELDİ

Ordulu Fotoğraf Sanatçısı Gökhan Kırca da astrolog Hande Kazanova’nın etkinliğindeydi. Gökhan Kırca, Hande Kazanova’ya çalışmadığı yerden sordu. Kırca, “ Fındığın gidişatı ne olacak ” diye soru yöneltti.

Gökhan Kırca’nın sorusu karşısında önce duraklayan astrolog Hande Kazanova,” Tarım ürünleriyle ilgili açıklama yapmıştım.  Fındık fiyatı yükselecek.Merak etmeyin “dedi.

Etkinlikte Hanzde Kazanova ile Ordulular eğlence vakitler geçirdi.

HANDE KAZANOVA KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İktisat  bölümü mezunudur. Astrolojide ilk eğitimini 2001- 2003 yılları arasında Göklerin Bilgeliği Okulundan aldı. İleri seviye ve Klasik Astroloji eğitimini Astro Art Astroloji Okulu’nda tamamlayarak Diplomasını aldı. Mart 2006 yılından itibaren Yeni Aktüel Dergisi’nde  Astroloji sayfalarını hazırlamaya başladı. Mart 2009’dan itibaren ve hala Habertürk Gazetesi’nin ve Haberturk.com’un astroloji yorumlarını yapmaktadır. 2016 yılında Uluslararası Astroloji Araştırmaları Topluluğu (İnternational society for Astrological Research) İSAR’ın sınavını tamamlayarak İSAR CAP ünvanını aldı. Danışmanlık yetenekleri eğitimi ve ilkeleri sınavlarını vererek sertifikalılandırılmıştır.

 

Profesyonel Astroloji  Organizasyonu olan OPA’nın üyesidir.

 

ASTRO ART Astroloji Okulun’da 2018 yılında FİNANSAL ASTROLOJİ eğitimenliğine başlayacak olan Hande Kazanova,  diğer astrolog arkadaşlarıyla astrolojinin daha geniş kitlelere ulaşması çalışmalarına, Atlantis Astroloji ve Kişisel Gelişim de Bireysel Danışmanlıklarına devam etmektedir.