Ünlü Finans Uzmanı İslam Memiş Ordu'da yatırım yapıyor

TAKİP ET

Türkiye'nin ünlü finans uzmanı İslam Memiş yatırımlarını Ordu'ya yapıyor. Memiş, Ordu'da Şanser Şahin İnşaat ile işbirliği ile yeni anlaşmalar yaptı.

Türkiye'de finans sektörünün en öenmli isimlerinden  Ordu Perşembeli İslam Memiş, kendi yatırımlarını da Ordu'da değerlendiriyor. İslam Memiş Ordu'da Şanser Şahin İnşaat  ile Altınordu Karşıyaka Mahallesi'nde konut yapımı için anlaşma imzalamıştı.


TURZİM YATIRIMI YAPMAK İSTİYOR
İslam Memiş Ordu'da  turizm alanın da da yatırım yapmak istiyor. Altınordu Akyazı Mahallesi Sahil kesiminde turistik tesis yappılacak bir arsanın sahibi olan İslam Memiş, önümüzdeki dönemde buraya turizm işletmesi kurmayı planlıyor.


ORDU'DA İŞ İNSANLARIYLA BİRARAYA GELDİ
Finas Uzmanı İslam Memiş, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleriyle bir araya geldi. OTSO'daki toplantıda İslam Memiş, Ordulu iş insanlarına Türkiye'nin finans durumuyla ilgili bilgiler verdi.
Ordu'yu çok sevdiğini belirten İslam Memiş," Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi Ordu. İl dışından Ordu'ya yatırımcılar getirdim. Hepsi Ordu'yu çok beğendi.Ordu yatırım için uygun bir şehir" dedi.
İslam Memiş, Ordu Valisi Muammer Erol'a nezaket ziyaretinde de bulundu.