Ünlü Markadan dev yatırım: Ordu ve Giresun'un en büyük oteli yapılıyor

TAKİP ET

Ordu ve Giresun'un en büyük oteli yapılıyor. 5 yıldızlı otel denize sıfır konumuyla dikkat çekiyor.

Ordu ve Giresun'da turizm yatırımları artmaya devam ediyor. Türkiye'nin önemli otel markalarından Tıtanıc , Giresun'da 5 yıldızlı otel yapımına başlıyor.


Giresun Bulancak eski Kerasus tesislerinin bulunduğu alan yapılacak otel 155 oda ve 342 yatak kapasitesiyle Ordu ve Giresun'un en büyük turizm işletmesi olacak.


ÇED GEREKLİ DEĞİL
Giresun valiliği, denize sıfır konumda yapılacak otel için ÇED gerekli değildir kararı verdi. Giresun Valiliğinden yapılan açıklama şöyle;
Giresun  ili Bulancak ilçesi Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 Nolu Parsel mevkiindeki Kerasus Turizm sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan Tıtanıc Port Hotel Turizm Konaklama Tesisi (155 Oda ve 352 yatak kapasitei) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir.

ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince Tıtanıc Port Hotel Turizm Konaklama Tesisi (155 Oda ve 352 yatak kapasitei)  projesi'ne Valiliğimizce 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir' kararı verilmiştir.


13 OTELİ BULUNUYOR
Titanic Oteller Grubu, İstanbul’da 5, Antalya’da 4, Bodrum’da 1 ve Almanya’nın başkenti Berlin’de de 4 adet olmak üzere toplamda 4300 oda kapasiteli 13 otele sahip.
Tıtanıc Oteller zinciri Giresunlu Aygün kardeşlere ait.
Tıtanic Otel Giresun'da hizmete girdiğinde bölge turizme önemli katkılar sunacak. Ordu Giresun Havalimanı'na 12 km uzaklıkta denize sıfır konumu ilbariyle bölgenin en önemli turizm merkezi olacak.