Ünlü Oyuncu Ali Poyrazoğlu Ordu'yu Avrupa'ya benzetti, çocukluğunun geçtiği Fatsa'da eski günleri hatırladı

TAKİP ET

Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Ali Poyrazoğlu, çocukluğunun geçtiği Ordu Fatsa'ya geldi. Poyrazoğlu, eski çocukluk günlerini hatırladı.

Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu " Şıngır Şıngır Beyoğlu" oyunu ile Ordu ve Samsun'da tiyatro severlerle buluştu. Ordu, Fatsa ve Samsun'da 3 gün arayla sahneye çıkan Ali Poyrazoğlu, Ordu'da sahili gezdi, Fatsa'da çocukluğunun geçtiği mahalleyi.

Ordu Sahilini çok beğenen ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu, " Beni Avrupa'da sanabilirsiniz. Burası Almanya değil, Avusturya değil. Burası Ordu. Bakın ne kadar güzel. İyi ki de gelmişim Ordu'ya" dedi.


 Çocukluğu Fatsa'da geçti
Ali Poyrazoğlu çocukluğunun geçtiği Fatsa'da sokakları gezdi. Fatsa Ortaokulu'nda okuduğunu ve ilk sahneye burada çıktığını belirten Ali Poyrazoğlu, "Çocukluğumun geçtiği yerlerde habire geçmişe yolculuk yapıp nostaljinin tadını çıkarıyorum..." şeklinde konuştu.


Ali Poyrazoğlu tek kişilik oyununu Ordu, Fatsa ve Samsun'da sahneye koyarak turneyi tamamladı.
Ali Poyrazoğlu’ndan genel istek, ısrar ve tehditler üzerine ‘Şıngır Şıngır Beyoğlu’!
Ali Poyrazoğlu’nun doğaçlama oyunu, dram, trajedi ve yaşanmışlıklar hepsi aynı sahnede. Muhteşem bir akış ve uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir sohbetle anlatıyor, ağlatıyor... güldürüyor.
Ali Poyrazoğlu diyor ki;
‘...sahnenin tozu da tıpkı kar gibi inanılmaz bir büyüyle örter her şeyi. Kar yağıp örtse de izlerin zihnimizdeki uzantısı kalır. Giderken iz bırakır sevdiğimiz oyuncular, yazarlar, şairler, seyirciler... Bıraktığımız izler sizin içindir, sizlerindir...Düş gücü denizlerinin korsanıdır seyirciler, oyuncular. İstedikleri limana demir atarlar...’