Ünlü su markası Kardağ tekrar üretime başladı

TAKİP ET


Giresun'da temmuzda meydana gelen sel sonrası üretime ara veren Erimez Kardağ Su tekrar faaliyete başladı. Selde fabrikada 1 işçi hayatını kaybetmişti.
AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Giresun'un içme suyu markalarından Kardağ içme suyu tesislerinin gerekli ruhsat işlemlerini tamamladığını ve tesiste yeniden üretime başlandığını açıkladı.

Başkan Yılmaz " Kardağ bizim markamızdır. Sel afetinde tesis hasar görmüştü. Bu süreçte bizde yardımcı olduk. Tekrar Giresun'umuza hayırlı olsun" dedi.
Erimez Kardağ Doğal Kaynak Suyu, 2009 yılında Giresun Valiliğinden almış olduğu ruhsat ile üretime başlayıp, var olan kalitesini Avrupa normlarına uygun olduğunu Sağlık bakanlığından alınan ruhsat ile belgelemiş olup, aynı zamanda ISO 9001-2008 standardına uygun üretim, dağıtım ve satış yaptığı ve Avrupa’da da geçerli olan ISO 22000 şartlarına uygun Kalite yönetim sistemini kurduğunu ve uyguladığını kalite belgeleri ile tescilleyip piyasadaki yerini hak ettiği şekilde almıştır.

Giresun yaylalarının eşsiz güzelliği içerisinde el değmemiş bir doğa ve doğanın bize sunduğu doğal kaynak suyu. Kardağ Erimez üzerinden , karların kalkmadığı dağların, süzülen sulardan doğan kaynak suyunu hiçbir işlem uygulamadan en son teknoloji makine parkuru ve konusunda tecrübeli kadrosu ile tüm doğallığını koruyarak her pakette aynı tat ve değerleri sunuyor.