Ünye il havasına girdi

TAKİP ET

Ünye’nin il olmasının İkizce için büyük bir kazanım olacağına vurgu yapan Birlik Partisi İkizce ilçe Başkanı Mevlüt Kışla; “Ünye’nin bu sefer, il olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Ünye il olacak” dedi.
İkizce’nin hep birlikte, Ünye ilini desteklediğini belirten Kışla, “Bu destek Çaybaşı, Akkuş ve Ünye ilçelerimizde de görülüyor. Bu böyle devam ettiği sürece başarıya ulaşacağımıza eminiz” şeklinde konuştu.

Çalışmalarda ilçeler arası koordinasyona işaret eden Kışla; “Çaybaşı, İkizce, Akkuş ve Ünye koordineli olarak çalışmamız gerekiyor. Birlik olup, ciddi bir çaba sarf edilecek ki başarıya ulaşalım” ifadelerinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi İkizce İlçe Başkanı Mevlüt Kışla, Ünye’nin il olması konusunun TÜİK tarafından gündeme getirilmesini büyük bir mutluluk ve heyecanla karşıladıklarını belirterek; “Ünye’nin il olmasını sonuna kadar destekliyoruz” dedi.

Mevlüt Kışla, konuyla ilgili olarak Ünye Kent Gazetesine yaptığı açıklamasında şunları söyledi; 

Ünye ili ile birlikte İkizce yeni imkanlara kavuşacak…

“Ünye’nin olması için elimizden gelen her şeyi yaparız. Çalışmalara sonuna kadar katılmaya hazırız. Çünkü biliyoruz ki Ünye il olduğu takdirde İkizce’ye yeni fırsat kapıları açılacak, ilçemizin gelişip kalkınmasında çok ciddi imkanlar ortaya çıkacaktır. Kırsal bölgelerimiz dahil tüm İkizce daha büyük ve güzel hizmetler alacaktır. 

Hiç kimse “Ünye il olmasın” demez…

Haritaya bakıldığında Ünye kendi bölgesi dahilinde bir hinterlant olarak görülür. Bu hinterlantta olup da il olma konusunda ‘Olmayız, istemiyoruz’ diyen olmayacaktır. Niye olmayacaktır? Çünkü nereden bakarsak bakalım 250-300 bin kişinin yaşadığı bu hinterlantta sorunlar da ortaktır, sorunların çözümü de ortaktır. Bu ortak sorunlar ise ancak ve ancak bu hinterlant tarafından kendi içinde çözüme kavuşur. Aksi takdirde bugünkü gibi eksik çalışmalar olur, yeterli hizmet alınamaz. 

İkizceliler, Akkuşlular, Çaybaşılılar, Ünyeliler, herkes birlik olmuş, il olmayı bekliyor

İkizce ilçesindeki tüm ilçe başkanı arkadaşlarımızla uyum içinde çalışmalar yapıyorum. Ünye’nin il olmasında da aynı uyum ve birlik içinde çalışmalarımızı yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca Ünye’nin il olmasını tüm İkizceliler birlik ve beraberlik içinde destekliyor ve bu konunun arkasında... Bu birliktelik aynı şekilde Çaybaşılılarda Akkuşlularda, Ünyelilerde, hinterlandımızdaki herkeste güçlü bir biçimde görülüyor. Bu böyle olduğu sürece başarıya ulaşacağımıza eminiz. 

İlçeler arası koordine sağlanmalı, birlikte hareket edilmeli

Bundan sonrasında da Ünye’nin il olması için Çaybaşı, İkizce, Akkuş ve Ünye koordineli olarak çalışmamızı gerekli görüyorum. Nüfus sayısı az çok demeden herkes birbirine destek verecek, ciddi bir çaba sarf edilecek ki başarıya ulaşalım. Bu başarının elde edileceğine ve yıllardır il mücadelesi veren Ünye’nin, bu sefer il olacağına tüm kalbimle inanıyorum. Ünye il olacak...”