ordugazete.com 16 yaşında

TAKİP ET

www.ordugazete.com 16.yaşını kutluyor. Ordu'nun en güncel ve en çok okunan haber sitesi www.ordugazete.com Ordu'da gündemi belirleyen haber sitesi olarak öne çıkıyor.

13 Haziran 2008 tarihinde isim tescili yaparak dijital yayın hayatına başlayan www.ordugazete.com aynı zamanda Ordu'da internet haberciliğinin gelişmesine katkı sundu.
Güncel haberleriyle en çok okunan haber sitesi olan www.ordugzete.com Ordu ile gurbet arasında köprü görevi gördü. Dünyanın dört bir yanında okuyucusuna ulaşan www.ordugazete.com Orduluların sesi, kulağı oldu.


İnternet yasasının çıkmasıyla birlikte www.ordugazete.com Cumhuriyet Savcılığı süreli yayın başvurusu yaparak akredite işlemini gerçekleştirdi.
16 yıl kesintisiz hayatın hayatını sürdüren www.ordugazete.com hızlı ve doğru haberleriyle takip edilen ve aranan bir haber sitesi olmayı başardı.


Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. 16. yaş günümüz için çiçek gönderen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'ye ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.